Lindsey

In haar mini kinderschoenen stond ze al mee te shaken op het ritme van de Lambada.

Haar passie voor dans heeft ze als kind verder ontwikkeld in het dansteam Young Tennessee in de stijlen Disco en Hip Hop, waarbij ze later door haar liefde voor de Zuid Amerikaanse cultuur haar hart verloor in Salsa en Bachata.

Haar precisie en drive om zelf altijd alles goed te doen maakt haar de ideale lerares om jou je eerste danspassen te leren. Ze ging al snel naar internationale events en startte een relatie met Kenny - die reeds leraar was - waardoor ze zelf nog sneller groeide in haar danskwaliteiten en leraar kwaliteiten. Haar zachte hand laat iedereen welkom voelen (ook in het Spaans) en haar warme energie zorgt voor een echt groepsgevoel.

Kenny

Toen in de val gelokt om zijn eerste initiatie les Salsa te volgen, is er jaren geleden een vonk overgeslagen voor deze dansstijl.

Bij het zien van Bachata is er een nog grotere passie ontstaan welke zorgde voor het volgen van vele lessen, reizen naar festivals in binnen- en buitenland en veel oefenen voor de badkamerspiegel.

Kenny is van nature een techneut en probeert alles in het leven analytisch te bekijken, dus ook de dans. Vanuit deze drive om alle dingen te begrijpen en niet zomaar te kopiëren zonder nadenken, zorgt dit voor een gestructureerde manier van lesgeven. Hiernaast doet hij tevergeefs pogingen om grapjes te maken die af en toe wel grappig kunnen zijn.